Vrouw belandt met auto in een tuin

donderdag 19 maart 2009

Een 81-jarige vrouw uit Nunspeet kwam dinsdagmiddag 17 maart met haar auto in een tuin terecht aan de Vlierweg in Nunspeet. De bestuurder en haar inzittende raakte niet gewond. Er ontstond veel materiele schade.
De politie kreeg omstreeks 15:35 uur de melding. De 81-jarige vrouw stond met haar auto geparkeerd op de Vlierweg. Bij het achteruit rijden gaf zij teveel gas waardoor ze tegen een aan de overkant geparkeerde auto botste. Vervolgens zette zij de auto in zijn voorruit en gaf nogmaals teveel gas. Hierdoor kwam zij aan de overkant van de weg in een tuin terecht, reed over een fiets en kwam vervolgens in een naastgelegen tuin tegen de voordeur van een woning tot stilstand. Er kwam een ambulance ter plaatse en onderzocht de 81-jarige bestuurder en haar 28-jarige bijrijder. Zij liepen beide geen letsel op. Haar auto was total loss en werd weggesleept. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen. Daarnaast raakten twee auto s, een fiets, de tuinen en de voordeur van de woning beschadigd.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nunspeet | 112 alarmeringen Nunspeet | Goedkoop Tanken in Nunspeet | Supermarkten in Nunspeet | Weerbericht Nunspeet