Te snel en gevaarlijk rijgedrag - rijbewijs ingevorderd

donderdag 23 april 2009

Op woensdagmiddag 22 april heeft de politie rond 16.30 uur het rijbewijs van een 45-jarige man uit Vaassen ingevorderd. De man reed veel te hard op de DR. Jonckheer van Sandbergweg en de Stakenbergweg in Ermelo en was een gevaar op de weg toen hij vervolgens over de Oude Zwolseweg reed.
Tijdens onopvallende videosurveillance, zagen agenten de man rijden op de Dr. Jonckheer van Sandbergweg. Hij reed 120 km/uur waar te maximum snelheid 80 km/uur is toegestaan. De Vaaasenaar werd even gevolgd en vervolgens reed de man de Oude Zwolseweg op, waar hij bij een onoverzichtelijke bocht, bij een inhaalmanoeuvre van een wandelend echtpaar, op de linkerweghelft reed. Hierdoor werd een tegenligger tot stoppen werd gedwongen om een ongeval te voorkomen. De 45-jarige reed vervolgens met 101 km/uur verder over de Stakenbergweg, waar 60 km/uur de maximum toegestane snelheid is. Hij werd daar staande gehouden, waarop zijn rijbewijs is ingevorderd wegens het gevaarlijke rijgedrag op de Oude Zwolseweg. Ook kreeg hij twee bekeuringen voor de snelheidsovertredingen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nunspeet | 112 alarmeringen Nunspeet | Goedkoop Tanken in Nunspeet | Supermarkten in Nunspeet | Weerbericht Nunspeet