Politie onderzoekt plofkraak, getuigen gezocht

maandag 26 juni 2017

Elburg - In de nacht van zondag op maandag 26 juni hebben onbekenden een pinautomaat aan de Paterijstraat in Elburg opgeblazen. De daders zijn er met een geldbedrag in een auto vandoor gegaan.

De melding over de kraak kwam om 03.00 uur binnen bij de politie, die er direct met meerdere eenheden op af ging. Helaas waren de daders er al vandoor en ook in de omgeving zijn zij niet aangetroffen. Op ruime afstand van het pand werden brokstukken aangetroffen. Een explosievendeskundige van de politie kwam ter plaatse om te onderzoeken of de situatie veilig was om nader onderzoek te kunnen doen. Toen dat het geval bleek, is de technische recherche het sporenonderzoek gestart.

De politie is op dit moment ook nog bezig met het nader horen van enkele getuigen. Op dit moment is alleen bekend dat de daders er vandoor gingen in een personenauto, vermoedelijk lichtkleurig. Volgens de getuigen was aan het geluid van de auto te horen dat het om een snelle auto ging.

Heeft u afgelopen nacht iets gezien dat met deze plofkraak te maken kan hebben en heeft u nog geen contact gehad met de politie? Of heeft u wellicht camerabeelden waar de auto van de daders en/of de daders opstaan? Neem dan alsnog contact op via 0900-8844 of via het tipformulier op deze pagina.2017040706 (en)

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nunspeet | 112 alarmeringen Nunspeet | Goedkoop Tanken in Nunspeet | Supermarkten in Nunspeet | Weerbericht Nunspeet