Politie onderzoekt inbraakpoging in geldautomaat

vrijdag 27 oktober 2017

Elburg - De politie doet onderzoek naar een poging om een geldautomaat open te breken bij een bankgebouw in Elburg afgelopen nacht. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Onbekenden probeerden in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03.10 uur de geldautomaat bij een bank aan de Zuiderzeestraat Oost in Elburg te kraken. Kennelijk mislukte dat en gingen de daders er zonder buit vandoor. De politie onderzoekt nog hoe de daders geprobeerd hebben de geldautomaat open te breken. Daarbij werd rekening gehouden met het gebruik van explosieven. Om die reden werd de omgeving enige tijd afgezet voor onderzoek. Ook is in de omgeving met meerdere eenheden en een politiehelikopter gezocht naar de daders.

De politie roept bij haar onderzoek getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website. Liever anoniem reageren? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem.

(2017497222) ^PK

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nunspeet | 112 alarmeringen Nunspeet | Goedkoop Tanken in Nunspeet | Supermarkten in Nunspeet | Weerbericht Nunspeet