Drie aanhoudingen na overval Hulshorst

zondag 21 juli 2013

Hulshorst - De politie heeft zondagochtend 21 juli drie mannen aangehouden voor een overval op een man en een vrouw in een caravan aan de Vuurkuilweg in Hulshorst. De man en de vrouw bleven ongedeerd.

De 50-jarige man uit Hulshorst en een 39-jarige vrouw uitHarderwijk zaten rond 06.20 uur in de caravan toen er plotseling een manbinnenkwam die geld eiste. Kort daarna kwamen nog twee mannen de caravan binnen.Het slachtoffer werd bedreigd met een mes. De overvallers zijn er uiteindelijkmet verschillende goederen vandoor gegaan.

Na de overval is het mannelijke slachtoffer achter de dadersaangegaan en zag ze wegrijden in een auto. De vrouw belde ondertussen dealarmlijn en gaf een duidelijke omschrijving van de auto door.

De gealarmeerde agenten zagen kort na de melding de bewuste autorijden op de Newtonweg in Harderwijk. De auto werd tot stoppen gedwongen en dedrie inzittenden werden aangehouden. De inzittenden waren een 37-jarige man uitHattem, een 31-jarige man uit Wapenveld en een 31-jarige man uit Zutphen. Demannen zijn overgebracht naar het politiebureau en zijn ingesloten.

In de auto werden de gestolen spullen teruggevonden. Naafronding van het onderzoek kunnen deze spullen terug naar de eigenaren.(2013097511 / 2013097529)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nunspeet | 112 alarmeringen Nunspeet | Goedkoop Tanken in Nunspeet | Supermarkten in Nunspeet | Weerbericht Nunspeet