Politie stuurt groep raddraaiers weg

zondag 14 juni 2015

Nunspeet - In de nacht van zaterdag op zondag 14 juni heeft de politie een groep jongeren uit Oldebroek met de nodige moeite verdreven uit het centrum van Nunspeet. Vermoedelijk krijgen diverse personen een horeca-verbod uitgereikt.

Rond 03.30 uur reed de politie over de Marktstraat in Nunspeeten stuitte op een conflict buiten een horeca-gelegenheid. Ook zou er gevochtenzijn. Toen de politie poolshoogte kwam nemen sloeg de vlam weer in de pan enbemoeiden allerlei mensen zich met het conflict. Het bleef volstrekt onduidelijkwie precies wat gedaan had en wat de aanleiding was. Om verdere escalatie tevoorkomen zijn de groepen van elkaar gescheiden. Hierbij zag een agent zichgenoodzaakt zijn wapenstok te gebruiken. Meerdere agenten hebben een liniegevormd en onder het nodige protest koos een groep jongeren uit Oldebroekuiteindelijk eieren voor zijn geld en vertrok. Volgens omstanders was de groepal de hele avond op een vervelende manier aanwezig. Er zijn door de politiediverse namen genoteerd. Vermoedelijk krijgen diverse personen een horeca-verboduitgereikt.

2015286813

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nunspeet | 112 alarmeringen Nunspeet | Goedkoop Tanken in Nunspeet | Supermarkten in Nunspeet | Weerbericht Nunspeet